Algemeenbol.com is prima voor niet kritische bestellingen, maar daarmee is het ook wel gezegd. De manier hoe wordt omgegaan met mijn Xbox Series X pre-order tart alle verbeelding. Nooit pre-order ik hier nog een console.
VerzendingOp 22/9 bij de allereersten (= minuut 0) een Xbox Series X pre-order kunnen plaatsen. Orderbevestiging ontvangen nog ontvangen om 9:00, dus binnen de minuut na het openen van de pre-orders, die 6 minuten lang hebben geduurd.
Alles lijkt prima. Een week voor launch bericht over dat m'n pakketje voorbereid wordt. Ik was weggeblazen over de proactiviteit en vond het ook onnodig om last-minute nog trachten een andere pre-order te securen. Het leek in orde. Een dag voor launch een track & trace mail gekregen. Ook prima. Echter 4 dagen na launch nog steeds een onveranderde status, zoals vele anderen.
Elke dag heb ik al aan de chat gehangen en telkens heb ik andere excuses moeten horen. Vingerwijzen naar postnl, we starten een onderzoek, onze leveringen hebben vertraging, "hier is een bon van €13", we bellen je morgen op. Helaas is men hier nog geen enkele keer proactief op teruggekomen. We zijn al 4 dagen na launch en zonet heb ik te horen gekregen dat ik nog tot maandag zal moeten wachten voor hopelijk "een oplossing". Of hoe iemand met een pre-order op minuut 0 behandeld wordt als iemand zonder pre-order.
De klantenservice is vriendelijk meer inhoudelijk werd ik niet geholpen. Er is 0 proactiviteit, valse beloftes en tegenstrijdige redenen waarom mijn pakketje nog niet verzonden is. Jammer.