AlgemeenOp 22 september een pre-order voor een Xbox Series X kunnen bemachtigen. Dat was het enige wat nog positief was. Daarna ging het eigenlijk heel hard achteruit. Eerst weken lang in de illusie geweest dat de console op launch day zou verschijnen. Dag voor ontvangst een Track and Trace code ontvangen, maar op launch day (10 november) geen Xbox Series X. Vervolgens kwam er een reeks aan uitstel berichten (iedere keer een dag opgeschoven). Uiteindelijk weet ik nu niet wat de huidige status is. Klantenservice kan mij ook geen enkele informatie geven. Schandalig voor een bedrijf van deze omvang.
VerzendingProduct niet ontvangen, Track and Trace code geeft niets aan behalve dat het product niet is ontvangen bij PostNL. Bol.com lijkt ook geen enkel idee te hebben wat er gaande is.
KlantenserviceUiterst vriendelijke klantenservice, maar die sturen je eigenlijk in de praktijk van het kastje naar de muur. Iedere keer wordt er een 'onderzoek' ingesteld en moet je wachten op antwoord. Men gooit op de website ondertussen wel nieuwe pre-orders open zonder de oudere eerst af te handelen.
Beste Rogierr,
Bedankt voor je bericht. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op: 030 310 4999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com