AlgemeenWebsite fungeert als elke andere webshop. Het bestellen gaat snel en makkelijk, alles spreekt voor zich.
Blijkbaar is het bedrijf niet geïnteresseerd in goede verkoop, want als klant wordt je genegeerd tot je dreigt met aangifte van oplichting.
Ik had een printer besteld, die was niet op voorraad maar hij zou na 5 dagen binnen komen. Ik had geen haast dus gewoon besteld. Toen de 5 dagen om waren heb ik geen bericht gehad maar op de productpagina stond ineens "verwacht over 31 dagen".
Ik heb daarom via e-mail (de enige mogelijkheid) contact opgenomen met de klantenservice om te informeren of de printer daadwerkelijk nog binnen zou gaan komen. Na 6 dagen had ik geen reactie, nogmaals gemaild. Na 3 dagen nogmaals gemaild. Na 2 dagen nogmaals gemaild en gedreigd om aangifte te doen van oplichting en ineens had ik (op zaterdag) binnen een uur een mail terug dat mijn bestelling was geannuleerd (waar ik inmiddels zelf om had gevraagd) en dat ik mijn geld binnen 5 dagen terugkrijg. Geen uitleg of verontschuldiging.
Werkelijk een waardeloze behandeling. Blijkbaar wordt je als klant totaal niet gewaardeerd en kan het komplett.nl niks schelen tot het voor hun daadwerkelijk consequenties heeft (zoals aangifte). Ik ga hier nooit meer iets bestellen, al krijg ik er geld bij.