Amazon.nl

Ik heb op 31-10-2020 een Canon Pixma TS5050 bij Amazon.nl besteld. De TS5050 was op voorraad en de prijs met verzenden is voor dit moment erg laag t.w. € 74,90. Ik heb via ideal betaald. B.v. de TS5050 kostte op 31-10-2020 bij 123inkt € 116,45 inklusief verzenden.Tot nu toe d.d. 13-11 is de TS5050 niet geleverd. Status van het produkt in mijn account bij Amazon is sinds 31-10: "WORDT VOORBEREID VOOR VERZENDING". Volgens de klantenservice van Amazon ligt de TS5050 voor mijn bestelling in de voorraad. Echter lijkt het er volgens de klantenservice op dat het ergens vastloopt en dat er een vertraging is en dat wil de klantenservice natuurlijk voorkomen. De verzending loopt vast. Ze zijn al 2 weken aan het voorbereiden. Wat zijn ze aan het doen? Willen ze nog wel leveren of kunnen ze het voor meer geld verkopen.

De verzending van de Canon Pixma TS5050 heeft tot nu toe niet plaats gevonden.

Ik geef ze 1 ster omdat ze aardig deden. Behalve annuleren heeft de klantenservice geen oplossing.

Eerste d.d. 5-11 aan mij toegestuurde Email van de klantenservice van Amazon :

"Bedankt voor het vriendelijke telefoongesprek.
Het spijt me dat uw bestelling 406-4149243-4703502 nog niet verzonden is.
Echter lijkt het erop dat dit ergens vastloopt en er een vertraging is en dit wil ik natuurlijk voorkomen.
Daarom heb ik direct een melding gemaakt en deze doorgestuurd naar het desbetreffende magazijn.
Deze melding kan een week duren dat hier antwoord op komt maar u wil hier uiterlijk zaterdag of eerder een antwoord op hebben.
Ik gaf al aan dat ik er zelf persoonlijk niet ben en daarom deze case ook bij een collega neer legt die zaterdag contact met u hierover opneemt."

Tweede d.d. 7-11 aan mij toegestuurde Email van de klantenservice van Amazon :

"Goedenavond An,
Zoals beloofd neem ik namens mijn collega contact met je op met betrekking tot bestelling 406-4149243-4703502.
Je had aangegeven dat als er op zaterdag (vandaag) 7 november nog geen beweging was in de bestelling. Dat je de bestelling dan wilt annuleren.
Helaas moet ik de mededeling doen dat er inderdaad nog geen beweging in de zending zit.
Mijn vraag aan jou is dan ook of je de bestelling nog wilt annuleren. Echter zie ik wel dat je de bestelling een week geleden hebt besteld, en er een grote kans in zit dat het snel word verzonden."

Mijn antwoord:
Mijn antwoord op beide Emails is dat ik de bestelling op dit moment niet ga annuleren. Ik heb ook via een Email aangegeven dat als de bestelling door Amazon wordt geannuleerd ik een schadevergoeding wil.

Scorekaart voor Amazon.nl