AlgemeenOndanks dat je een overeen komst heb voor het leveren van een product annuleren ze het eenzijdig.
De reden:
"Helaas kunnen we dit item niet langer te koop aanbieden. Onze leverancier heeft ons laten weten dat dit item uit productie is genomen en niet meer beschikbaar is. Het kan zijn dat het nog steeds beschikbaar is bij externe verkopers op Amazon.nl Marketplace, maar ik ben bang dat we geen voorraad van deze verkopers kunnen kopen."
Ik heb nergens kunnen vinden dat Asus de kaart, na 2 maanden, uit productie gehaald heeft. Dus de reden die opgegeven is kan ik niet legitiem vinden. Er zijn genoeg alternatieven te leveren maar dat willen ze niet (want prijzen zijn hoger).
Via telefoon te horen gekregen dat hun leverancier de kaarten niet aan hun wil leveren.
Hun vinden dat je pas een overeenkomst hebt als het product op de post gaat.
Het moment dat je besteld en alle bevestigingen in je mail stellen dus niks voor!
Volgens mij denkt de Nederlandse wetgeving daar anders over.
Je word te woord gestaan. Helaas kunnen die mensen niet meer info geven dan wat op de website staat. Als dus navraag doet wat de status is van je bestelling krijg je eigenlijk net zoveel antwoord als op de website.
Dus bellen heeft geen zin. als de website aangeeft dat de levering datum onbekend is dan zullen hun dat ook zeggen.