HardwareWebwinkel.nl

Let op! Deze webwinkel reageert niet of heel traag. Alleen op WhatsApp berichten (als je mazzel hebt), maar niet op e-mails. Bovendien mag je als bedrijf kennelijk niets retourneren. Zeer slechte service en nu opgezadeld met producten waar ik niets mee kan.

Ondanks meerdere e-mails dat ik mijn bestelling wilde annuleren werden de artikelen alsnog verzonden.

Krijg te horen dat een bedijf geen artikelen kan retourneren. Nog nooit van gehoord!! Waardeloos!

Goedemorgen,

Wij reageren prima op mails, dagelijks vele, net als dat wij van deze review een mail ontvangen en op reageren. Dagelijks ontvangen wij vele Mails, Chats, Whatsapp en Telegram berichten. In onze ogen zijn we op voldoende manieren bereikbaar. Vermoedelijk is er iets mis met uw mailsysteem.

De wet Kopen op Afstand waarin het Recht van retour is geregeld is een consumenten wet. Het spijt me maar u bent bedrijf en geen consument. U bestelde als bedrijf een aantal vrij specifieke kabels die niet in ons standaard assortiment zitten en derhalve hebben wij de retour afgewezen. Bedrijven mogen bij ons normaal gesproken zonder problemen terugsturen mits product niet te speciaal is.

Maurice van Rooij - HardwareWebwinkel.nl

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl