AlgemeenHelaas een zeer slechte ervaring. Per ongeluk de verkeerde zakelijke monitor bestelt voor mijn kantoor. Bij het uitpakken gelijk contact opgenomen en gevraagd om hem om te ruilen voor het juiste model. Uitgelegd dat de monitor nog ongebruikt was, voorzien van stickers en alle onderdelen origineel verpakt. Van de klantenservice naar de RMA afdeling verwezen erg onvriendelijk behandeld, traag in de reactie en met als conclusie we ruilen hem niet om! Toen pas naar de Google reviews gekeken. Slechts drie sterren en in het afgelopen half jaar veel ontevreden kopers. Leest u het zelf. Sicomputer is misschien een paar tientjes goedkoper maar klanttevredenheid interesseert hun niet. Heeft u zakelijk het verkeerde product besteld dan heeft u dikke pech. Volgende keer betaal ik liever een paar tientjes meer maar ga ik naar een betrouwbare leverancier die klanttevredenheid serieus neemt en daar ook naar handelt.
VerzendingDe monitor is in zijn eigen doos verstuurd en beschadigd aangekomen. Een extra doos om de fabrieksdoos en voorzien van beschermingsmateriaal was beter geweest en had er ook voor gezorgd dat de fabrieksdoos onbeschadigd aankwam. Dat is ook wat ik gewend ben van organisaties al Coolblue of Bol.com.
KlantenserviceKlantenservice neemt alleen telefoontjes aan voor nieuwe orders. Er moet contact worden opgenomen met de RMA afdeling. Deze reageert traag, kortaf en erg onvriendelijk. Denkt niet mee met de klant en gaat alleen voor eigen belang.