AlgemeenHelaas echt een zeer slechte ervaring met Bolie deze keer. Kocht een stukje elektronica dat niet door Bol zelf maar een partner werd verkocht. Product was enorm slecht verpakt in een grote plasticzak waar hij het artikel wel 5x inpaste. Het gevolg de twee koel elementjes lagen los in de gesloten unit. Daar direct na aankomst melding van gemaakt en kon alles weer terug sturen. Je zou verwachten dat men direct een andere naar je zou versturen als service, Ze moesten eerst de oude retour hebben. Die was er al de volgende middag. Vervolgens hoorde ik niets meer. na 4 dagen kreeg ik automatisch een bericht dat ik het geld retour zou krijgen. Daarmee had ik nog geen nieuw artikel! dus nogmaals moeten bestelen zonder tegen bericht.
Helaas ook deze kwam nog steeds aan in een zak, hoe teleurstellend kan iets zijn dat men je boodschap niet serieus neemt. Deze was gelukkig wel heel aangekomen. Maar wat schetste mijn verbazing na 5 dagen is hetzelfde artikel was €28,- goedkoper geworden !!!!
Direct een mail gestuurd op het eerste mail kreeg ik een heel vreemd antwoord? dat het artikel waar de oude prijs had als voorheen!!!
Nogmaals duidelijk aangegeven dat ik teleurgesteld ben in de gang van zaken, ik kon natuurlijk ook gewoon het artikel retour sturen en mijn geld terug vragen, maar ik verwachte echt dat dit wel goed zou komen.
Helaas, ook het tweede antwoord was niet bevredigend, Men kan niet telefonisch contact met mij opnemen omdat men tijdelijk thuis werkt. Nu werk men altijd thuis bij Bol klantenservice weet ik uit ervaring dus waarom liegen ze daarover ??? Helaas ook in deze mail kunnen ze helaas niets voor mij betekenen en dat is oprecht echt jammer, want ik mag mij toch wel een zeer goede en trouwe klant noemen bij Bol.com
Elektronica is so-wie-so altijd kwetsbaar met verzending en je zeker niet in een te grote plastic zak moet versturen!
Je kunt de gevolgen natuurlijk al uittekenen wat er dan kan gebeuren. Zoiets verpak je goed in een niet te grote doos opgevuld met vulmiddelen om het product zo goed mogelijk te beschermen. Vervolgens moet je het oprechte advies van een klant serieus nemen. En dan niet nogmaals een tweede product in een zak stoppen en versturen.
De mensen zelf bij Bol.com zijn geweldig behulpzaam, het is uiteraard het concept en beleid waar deze mensen naar moeten handelen. Dit vind ik de afgelopen twee jaar enorm achteruit gegaan. De mensen bij deze klantenservice zijn altijd zeer empathisch en vriendelijk.
Op deze manier raak je natuurlijk op een gegeven moment veel klanten kwijt..