HelloTV

Uiteindelijk toch besloten een review te plaatsen. 3 Maanden geleden een nieuwe 65" TV besteld. Zou snel verzonden moeten worden en de volgende dag de TV in huis moeten hebben maar bestelling stond al snel on hold ("in afwachting reactie klant"). Contact opgenomen en ze wilden een voorstel doen voor een "betere" TV. Bleek te gaan om hetzelfde model maar een IPS i.p.v. VA paneel. Ook wilden ze een andere muurbeugel aan mij verkopen, zowel de TV als de beugel uiteraard een iets duurder model. Bij contact met de dame van de klantenservice werden er ronduit technische onjuistheden verteld. Ik had een Vogels muurbeugel besteld en hierover werd gezegd dat deze niet geschikt was voor 65". Dubbel check gedaan op de website van Vogels zelf en op de site van Tweakers maar deze beugel was 100% geschikt voor 65". Dit doorgegeven aan de dame van de klantenservice: "dit klopt niet, we hebben dit doorgegeven aan Vogels". Net alsof Vogels zelf niet weet welke TV's er aan hun beugel kunnen hangen. Aangegeven dat de TV die zij adviseerden bij Bol.com goedkoper was en ik net zo goed daar zou kunnen bestellen. Kreeg vervolgens een standaard antwoord waarin Bol.com afgekraakt werd. Vervolgens de shopreviews bij Tweakers doorgenomen en het exacte antwoord was ook al aan een andere tweaker gegeven, standaard antwoorden dus.
Al met al was mijn bestelling vertraagd. Uiteindelijk toch de duurdere TV en beugel genomen omdat ik het vermoeden had dat de iets goedkopere modellen niet op voorraad waren. Enige pluspunt was dat ik maar 30 euro hoefde bij te betalen. Al met al een naar gevoel er aan over gehouden, hoofdzakelijk door het contact met de klantenservice.

Zoals gezegd was mijn order vertraagd door het gedoe met de klantenservice, dat was wel balen. De verzending zelf was verder prima geregeld met PostNL. Ook de 2 jongens van PostNL deden erg hun best om het product goed af te leveren. Om deze reden nog 3 sterren.

Zoals ook al reeds gezegd was de klantenservice een ramp. Ik heb hier een naar gevoel aan over gehouden. Vooral omdat er ronduit onjuistheden werden verteld. Zie ook bovenstaande.

Scorekaart voor HelloTV