CampusShop.nl

LEES DIT VOORDAT JE HIER JE LAPTOP BESTELT!

Op de website lijkt het allemaal zo leuk: een speciale 'kopersbescherming' waarbij 4,54 sterren van de 5 zijn gegeven, leuke aanbiedingen en zelfs speciaal advies voor een laptop geschikt voor je opleiding. Omdat het allemaal zo mooi leek heb ik besloten een laptop bij Campusshop te kopen. Korte samenvatting: GROTE FOUT.

Mijn laptop was helaas kapot gegaan en had binnen een dag een nieuwe nodig. Op de website stond vermeld dat als ik deze voor 23:30 zou bestellen, ik hem morgen in huis zou hebben. Speciaal om deze reden nog gebeld met de klantenservice om te vragen of deze op tijd binnen zou zijn, het antwoord daarop was ja.

Na bestelling keurig een DHL track&trace code gekregen om deze te volgen, echter bleef deze maar op 'Zendingsgegevens ontvangen bij DHL' staan. De volgende dag voor de zekerheid gebeld met de klantenservice en kreeg de mededeling dat "DHL mijn pakketje was vergeten op te halen", ik zou deze de volgende dag in huis hebben. Vanaf hier werd het alleen maar erger.
Ook de dag erna geen levering gehad, dus maar weer gebeld met de klantenservice. Dit keer kreeg ik als antwoord dat het pakketje de eerste dag al verstuurd was naar DHL en dat ze het dan wellicht kwijt zijn geraakt. Contact opgenomen met DHL en daar te horen gekregen dat ze het pakketje niet hebben.

Annulering van mijn bestelling is ook niet meer mogelijk omdat het pakketje dan fysiek aanwezig moet zijn bij Campusshop.nl, volgens hen is het pakketje al verstuurd. Nu inmiddels een kleine week later en nog steeds niks gehoord van mijn bestelling en de klantenservice blijft mij maar verschillende dingen vertellen.

Bespaar jezelf een hoop moeite en koop een laptop bij een winkel die wel te vertrouwen is!

De leverdatum die op de website staat wordt gebruikt om je voor de gek te houden, deze wordt enkel gebruikt om het product maar te kunnen verkopen.

In de tekst hierboven staat vermeld waarom de klantenservice zo slecht is. Korte uitleg daarover: klantenservice is moeilijk bereikbaar en geven constant verschillende informatie.

Scorekaart voor CampusShop.nl