Computer-Bestel

Ik heb nu ca. twee jaar geleden een computer besteld bij computer-bestel.nl en ben nog steeds erg blij met mijn aankoop. Gedurende deze twee jaar een paar kleine probleempjes gehad met de computer zoals een raar geluid bij de voeding en defecte verlichting, maar door het goede contact met deze webshop is dit uiteindelijk toch nog goed gekomen door advies dat zij gaven en door gewoon te kijken of het probleem zich aanhoudt of uiteindelijk gewoon verdwijnt. Bedankt hiervoor @computer-bestel.nl.

Er is nog wel een klein probleem met het inloggen op de website, mijn e-mail en postcode worden niet herkend door het systeem. Door eerder contact met de webshop weten ze van dit probleem, echter hoop ik dat het snel opgelost wordt.

Het product werd destijds goed verpakt en had een snelle levering 1-10 dagen. 10 dagen klinkt misschien lang, maar door de plaatsing van de bestelling rond de kerstperiode vond ik deze levertijd volkomen terecht.

De klantenservice is naar mijn mening goed. Er wordt snel op e-mails gereageerd en als je besluit het bedrijf op te bellen wordt er gewoon opgenomen en helpen zij je verder met je problemen. Mocht er binnen mijn VIP garantieperiode van 3 jaar nog iets gebeuren met de computer, dan weet ik gewoon dat zij mij goed zullen helpen en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Scorekaart voor Computer-Bestel