AlgemeenWas op zoek naar een matras, deze werd verkocht door een partner, het liefste koop ik bij bol zelf.
Website navigeert goed wel veel fouten zag ik in de afgelopen tijd en dit in de specificaties van producten partners.
let goed op of je koopt bij bol of een partner. Deze review gaat over een partner.
Je krijgt een mail van je bestelling en een verzendmelding.
Aflevering kwam niet op de aangegeven tijd maar een dag eerder
Verpakking is redelijk, al is het niet meer dan een plastic zak.
Bol.com heeft tegenwoordig bijna alles wat je zoekt. Maar dat heeft ook een keerzijde. Ik zag een mooie aanbieding van een matras voor mijn dochter haar nieuwe bed, en nieuwe kamer.
Zowel op de site als bij het bestelproces is het goed kijken wie de verkopende partij is.
partner mr sandman is in deze review de verkopende partij.
Bestelt en het matras, werd bezorgd op een dag die niet aangegeven was.
Gelukkig aardige buren. het matras word in fabrieksverpakking verzonden. Het geheel gecontroleerd en geen schade. Het is een techniek om tegenwoordig matrassen te verzenden door middel van een vacuüm techniek.
Ik wil de verpakking openen, maar de voorschriften melden pas openmaken als u dit gaat gebruiken. Want het moet direct op een vlakke bodem geplaatst worden.
Doordat je met iedere partij bol, ikea, internetshops etc rekening moet houden met de gevolgen van Corona, komt het ledikant daardoor later dan gepland. Maar net als bij bol moet je daar begrip voor kunnen opbrengen.
En dan was het uiteindelijk zover, uitpakken maar.
Er viel meteen op dat het tijk erg losjes zat en het matras geen 15cm is.
Daar zijn meerdere klachten over toen ik er op zocht.
Maar het matras heeft hobbels en heuvels.
Tot mijn zoon mijn wijst op de zijkant, een flinke scheur.
Nou dan gaan we op de chat de situatie uitleggen, zo gezegd zo gedaan ik bood nog aan al wat foto's te sturen dus erbij verstuurd.
Bol koppelt dit dan door naar de partner.
Het werd stil, maar er kwam een bericht van de partner mr sandman, deze gaf aan een vergoeding te geven van 25,-. aangezien je hier niets mee kan heb ik aangegeven gebruik te maken van de garantie.
Ik kreeg na een weer een stilte bericht dat er meerdere foto's gemaakt moesten worden.
Dit gedaan en verzonden. contact met Bol opgenomen of dit een normale gang van zaken is.
Antwoord Bol, nou ze vragen wel heel veel, maar doe maar..
Dan krijg ik bericht van mr sandman dat dit niet onder de garantie valt. Het is normale gebruik slijtage?
Dat kan niet want het is net uitgepakt, maar nee ze willen geen garantie verlenen. Stel dat het wel gebruikt was en het kreeg deze problemen dan mag je er toch van uit gaan dat een matras langer dan 2,5 maand meegaat.
Her en der op het internet vond ik al gauw soortgelijke problemen.
partner is niet te bewegen in enige vorm.
Waarom dan uitstekend, omdat bol wel met een gedegen oplossing kwam. schadeloos gesteld
Beste Rob-73,
Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.com