AlgemeenPrime day. De substantiële kortingen die beloofd waren werden in het winkelmandje correct toegepast op de 6 producten, ook al was de 'van' prijs helaas niet meer zichtbaar. Zodra je overgaat naar bestellen verandert die weergave drastisch en worden alle kortingen slechts opgeteld weergegeven. Dat deed me weer terugklikken naar het winkelmandje om de totalen te checken, waarna het bestelproces een foutmelding gaf. Ok, opnieuw dan maar weer. De 6 producten zouden in 6 LOSSE ZENDINGEN opgestuurd worden. 6 keer de buren lastigvallen dus waarschijnlijk. Om onduidelijke redenen waren ze per 2 gegroepeerd, met producten bij elkaar die niet eens dezelfde bezorgdatum hadden. Voor 1 van de producten kon nog een keuze gemaakt worden tussen 'prime' en 'prime' bezorging, zonder dat dat verschil leek te maken.
De initiële bevestigingsemail was een woud van leveringsnummers, diverse niet informatieve subtotalen en bezorgdatums. Zorgvuldig was elke vermelding van de betreffende productnamen of foto verwijderd, en bleven alleen de ellenlange bestelnummers over als houvast. Wel stonden er producten genoemd in de email die ze aanbevolen op basis van mijn bestelling. Dat wordt natuurlijk een ramp als ik later nog eens een product terug wil vinden in mijn email archief. Dit patroon ging door met latere emails, ondertussen al 10 mails en het is pas 1 dag later! WAAROM? Ze lijken echt hun best gedaan te hebben om onduidelijk te zijn, letterlijk elke andere webshop in Nederland snapt wel hoe het beter kan.
Hoe het Amazon gelukt is om als uitvinder van 1-click-ordering te evolueren naar deze clusters*ck begrijp ik echt niet.
Omdat dit zo'n ervaren en gigantisch bedrijf is heb ik voor deze missers wat meer sterren in rekening gebracht, ik had echt beter verwacht.
Ik heb ondertussen de eerste levering binnen. Hij was goed ingepakt, maar kwam een dag 'te vroeg'. Let vooral goed op de tracking email die je krijgt (1 van de 10 dus); de daarin genoemde datum ('morgen') bleek 'in de praktijk 'vandaag' geworden te zijn.
De factuur mag je in hun portal opzoeken en downloaden, die wordt niet meegestuurd per email of in het pakket.
EDIT17-10: tweede pakket binnen, waarin een harde schijf. Deze was samen met een zware monitorsteun in een grote doos gestopt met 1 miezerig velletje opvulpapier. Verre van ideaal voor het vervoer van een kwetsbaar product. Daarnaast zou dit pakket eigenlijk over 3 dagen bezorgd worden. Ik kreeg 3 uur voor het bezorgmoment pas een bericht dat dat toch vandaag zou worden. Waardeloos.