bol

Bosch hamerboor besteld maandag besteld, donderdag nog niet geleverd, ondanks belofte volgende dag in huis

Niet volgende dag geleverd niet na 3 dagen, op voorraad

Bosch hamerboor besteld op maandag besteld, om 10.00 uur in de ochtend, staat "op voorraad' dus volgende dag geleverd. Ik bestel via afhaalpunt zodat ik aankomst niet hoef te missen. De volgende dag krijg ik een 3s code met melding "Op dinsdag kun je je pakket afhalen". 3s code klopt niet (verkeerde postcode) en vervolgens na wat prutsen aan de code op postnl de mededeling dat pakket nog niet is aangeleverd.

Later die ochtend een mail "De bezorging van je pakket is vertraagd" Je pakket komt een dag later dan beloofd, vanwege een vertraging bij de bezorgdienst. Houd je track & trace code in de gaten voor het precieze bezorgmoment.
Onze excuses hiervoor.
Chat contact met Bol wordt eerst verteld dat pakket onderweg is maar Post nl zet op de site: Bezorgtijd nog onbekend - -Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL
Navraag door dienstdoende dame blijkt inderdaad pakket nog niet te zijn verstuurd. Ik vertel er (dinsdagochtend) direct bij dat ik het uiterlijk donderdag moet hebben want ik heb het nodig en ik vertrek vrijdagochtend.
Chat juffrouw zegt: Het kan zo zijn dat ze vandaag bedoelen, maar dat de T&T nog niet is gewijzigd, maar ik wil je in ieder geval even vragen om tot morgen eind vd middag af te wachten, want ik denk dat het gewoon iets vertraging heeft.
En anders hoor ik het graag, en kunnen wij actie ondernemen. Maar geen zorgen :)
nogmaals benadrukt dat ik het na vrijdag niet kan ophalen en dat ik anders elders ga kopen.
Woensdag weer geen pakket, bij Postnl staat nog steeds dat Bol niet heeft aangeleverd.
weer chat gesprek en nadruk op morgen (donderdag) uiterlijk leveren anders te laat. Ja, er is dus een vertraging opgelopen.. Wij kunnen tot nu toe niet zien wanneer je het kan ontvangen.

Donderdag T$T code postnl nog steeds hetzelfde, pakket niet op afhaalpunt, postnl heeft niets ontvangen Ook donderdag niet geleverd. . Dus product elders gekocht. Ik wil annuleren, maar telefoon medewerker zegt dat het niet kan want product is verzonden. ik vertel de man dat ik meer dan een week weg ben. Antwoord de medewerker u kunt bestelling ook volgende week ophalen en direct terugsturen. Meneer luistert niet als ik hem vertel dat ik er niet ben, ik ben weg.... Annuleren is niet meer mogelijk, Bestelling zal vanzelf retour gaan.

Ik had al een jaar niets meer bij Bol besteld vanwege de slechte levering en wilde het weer eens proberen.

Misschien gaat gewoon een boek bestellen wel goed

Beste Scharrelhaan,

Bedankt voor je bericht. Wij nemen je klacht via Trustpilot in behandeling.

Chantal van bol.com

Scorekaart voor bol