Hardware-Experts

Ik heb bij Hardware-Expert een Sharkoon ELBRUS 3 een gamingbureaustoel besteld. Het hele bestelproces verliep zeer snel en probleemloos.
Ik had bij Tweakers de prijs opgezocht en deze prijs werd ook gehanteerd op de website van Hardware-Expert. De betaling verliep ook probleemloos.
Gedurende de hele levertijd werd ik netjes door Hardware-Expert op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ook kreeg ik een mailtje met een Track & Trace code zodat ik de bezorging van PostNL kon volgen.

Het hele zendproces was goed te volgen via de toegestuurde Track & Trace code.
Alhoewel het een redelijk zwaar pakket (26,9 kg) was, was deze goed ingepakt.
Het pakket zelf werd ook in goede staat geleverd.

Helaas bleek bij het in elkaar zetten van de stoel dat het stoelframe was verbogen. Dit is waarschijnlijk ergens in het fabricageproces gebeurt.

Dit heb ik meteen gemeldt bij de Klantenservice van Hardware-Expert en ik kon meteen dezelfde dag nog de stoel retourneren (via een door Hardware-Expert gegenereerde verzendcode).

Na ontvangst van de stoel door Hardware-Expert hebben ze na controle meteen een nieuw exemplaar naar mij toe gestuurd. Dit exemplaar was helemaal goed en zit helemaal top :D

Scorekaart voor Hardware-Experts