AlgemeenIk heb een bestelling geplaatst bij deze webshop, omdat die op het moment van bestellen de snelste levering hadden. Voor 18:00 besteld, morgen in huis, stond er.
Dezelfde avond krijg ik een mailtje dat de TV die ik had besteld gewoon geleverd kon worden, maar of ik niet interesse had in een hele mooie aanbieding. TV uit een doos die alleen maar open was geweest. Met een linkje naar hun eigen website, waar deze TV voor een belachelijk hoge prijs op stond (via Tweakers was deze gewoon te vinden voor 20 euro duurder).
Order afgewezen, en gezegd dat ik gewoon de originele TV wilde. Krijg ik een tweede mail terug met een aanbod van weer een andere TV.
Wat ik ook probeerde, de TV die ik eigenlijk besteld had, kwam niet naar me toe.
Gelukkig ging de order annuleren dan weer heel vlot. Ik bestel nooit meer wat bij deze webshop.
De bestelling is gewoon nooit geleverd, omdat PlatteTv het veel te druk had met mij andere aanbiedingen te doen.
KlantenserviceEr werd helemaal niet geluisterd naar wat ik wilde. Het enige wat de klantenservice deed, was mij voorstellen om een andere TV op te sturen dan ik had besteld. Waarom? Dat weet ik nog steeds niet.
Goedemorgen Anouk,
Jammer om te vernemen dat ons aanbod niet naar uw wens was, onze excuses hiervoor!
Wij hebben u inderdaad een andere aanbieding gedaan dan het bestelde model, dit omdat ook u daarmee een mooie stap vooruit zou gaan. Spijtig dat het aangeboden model niet was wat uw zocht.
Op uw verzoek hebben wij uw order geannuleerd en uw betaling direct retour betaald, deze moet ieder moment retour zijn op uw rekening.
Wij wensen u een prettige dag en u bent altijd van harte welkom!
Tim
PlatteTV