AlgemeenAangezien ik een winkel (Filiaal Nijmegen) best wel een nieuwe kans wil geven, maar dan helaas toch weer hetzelfde riedeltje:
Nog steeds een slecht voorraadsysteem. Voor niks naar de winkel, terwijl het in dit en 9 andere filialen op voorraad zou zijn. Als je hier dan wat over zegt, het is namelijk niet de eerste keer, dan krijg je te horen dat het ‘tegenwoordig niet zo vaak meer gebeurt’.
Gelukkig lag de winkel deze keer op de route...
‘Nog nooit gezien, maar bij Handyman hebben ze het wel”.
Marketingtip: overleg buiten werktijd met je medewerkers wat het beleid is, als het gaat om klanten begroeten. Een discussie tussen personeel over waarom die een klant _niet_ begroet wil je echt niet doen op de werkvloer.
Daarnaast heb ik in de winkel het advies meegegeven om dit artikel bij te werken in het voorraadsysteem. Nu, enkele uren later, is dat nog steeds niet gebeurd. Je zou verwachten dat men daar tijd voor heeft als er 5 man aan personeel staat en ik de enige klant was op dat moment..
Jullie hebben een best goede reputatie, maar pak dit soort dingen a.u.b. op. Ik was een van jullie klanten van het eerste uur..