AlgemeenGoede overzichtelijke site, het bestel proces is lekker makkelijk. Ondanks dat het om een nieuw Apple product ging was er toch een kleine korting op de adviesprijs waardoor ze de goedkoopste waren. Goed het gaat niet om heel veel geld maar toch.
VerzendingVerzending en levering was volgens de afgesproken levertijd. Verpakt in neutrale doos, verder niks op aan te merken. Op de site staat dat als je voor 23:59 besteld je de bestelling morgen hebt. Nu klopt dit maar niet als je in het weekend besteld. Dit staat wel ergens op de site maar daar moet je wel even moeite voor doen om dit te vinden. Het zou eerlijker overkomen als je bv een sterretje zet bij het stukje waar reclame wordt gemaakt voor de snelle levering zodat dit wat duidelijker is.
KlantenserviceEven kort contact gehad over de bestelling, hier werd snel op gereageerd.
Hi Sn00pN00b,
Bedankt voor je review en de feedback! Fijn om te horen dat we met onze scherpe prijzen het verschil hebben kunnen maken voor jou.
Goed punt met betrekking tot de aangegeven levertijd. Ik zal het doorgeven aan de verantwoordelijke collega, zodat we kunnen bekijken hoe we de informatie duidelijker op de website kunnen zetten.
Veel plezier met je bestelling!
Namens het hele team,
Max