AlgemeenJarenlang trouw inkt besteld en aangeraden aan anderen. Nu printer besteld voor mijn vader en begrijp opeens waarom je niet met creditcard kan betalen. Paar belachelijke zaken:
- Printer kwam defect aan. Na half uur bij klantenservice in de wacht wil men garantie op canon afschuiven en mij hier laten bellen. Ik heb aangegeven hier niet akkoord mee te gaan. Zeer moeilijk doen over een product wat niet werkt bij levering
- Ik had , volgens afspraak bij eerdere telefoontje, meteen een nieuwe printer besteld omdat mijn vader er snel 1 nodig had. In de avond gebeld en medewerker gaf aan dat dit niet handig was omdat 'mijn retour geweigerd kon worden onder garantie' . Hij kon namelijk ook niet stuk zijn en dan had ik 2 printers. Ik heb aangegeven dat als hij niet stuk was (waarvan ik overtuigd was, bij inpluggen kabel foutmelding die niet te herstellen was) ik met plezier de verzendkosten van de retour wilde vergoeden en dan gewoon het als retour beschouwde. Hierop gaf men aan dat dit niet kon omdat 'als de doos geopend is wij dit niet zomaar als retour aannemen.
Uiteindelijk de medewerker uitleg gegeven over het consumentenrecht. Opvallend detail: volgens mij wisten ze donders goed dat men 2x bewust foute informatie gaf (zowel over garantie canon als retour recht). Ik snap waarom men de creditcard niet accepteert. Anders zouden teveel mensen, terecht!, een beroep doen op terugbetaling via creditcard wegens oplichting. Nooit meer 123 inkt voor mij
Product was kapot bij levering. Kan met verzenden te maken hebben gehad.
KlantenserviceFoute informatie, leugens over garantie en rechten en dit bewust doen. Zeer slechte zaak