AlgemeenOp 5 Augustus een beeldscherm besteld en na 2 weken bericht gekregen dat die vrijdag bezorgt zou worden. Die vrijdag ochtend een mail gekregen dat die toch niet zou worden bezorgd die dag.
Weer een mand verder en meerdere malen contact met de klantenservice krijg ik een berichtje van ups met uw bestelling wordt vandaag bezorgt tussen 16:00 en 20:00 dit gebeurde natuurlijk niet en zou de volgende dag worden bezorgt wat ook niet gebeurde. Weer contact gehad en de bestelling zou kwijt zijn geraakt dus die bestelling werd gecanceld en opnieuw besteld. Ondertussen zit ik nog steeds te wachten dit allemaal terwijl het product nog steeds volgens de site op voorraad is.
MIjn pakket was zogenaamd kwijt geraakt volgens Amazon maar toen die geannuleerd was stond mijn bestelling wel dezelfde dag nog in hun eigen warenhuis. dit kon ik namelijk nog in de track en trace zien.
KlantenserviceIk heb zeker 6 keer contact gehad met de klantenservice en maar 1 keer iemand gehad die er een beetje druk achter heeft gezet de rest kon allemaal niks doen en niks nieuws zeggen.