Amazon.nl

Op 4-9-2020 een Tado thermostaat besteld. Van gedachten veranderd en een dag later de Tado, onuitgepakt, in orginele doos retour gestuurd.
En toen begon het wachten. Na 12 dagen nog steeds geen melding dat de retour uberhaupt is ontvangen. Contact gehad met de klantenservice, die zeer moeilijk te bereiken zijn. Mevrouw gaf aan dat de retour is ontvangen.
Helaas. een week later nog steeds geen bevestiging. Nogmaals via de chat contact gehad. Nu krijg ik het volgende te horen:

"Valentina: Dit is het bericht wat wij hebben ontvangen van ons Fullfilement Center: We received the item with invalid IOG ? This item was added extra to the inventory. Please close the case based on your internal rules.
Zolang niet het orginele item retour wordt gestuurd zal er geen terugbetaling plaats vinden. Ik kan je daarom ook niet veder helpen."

What the f*ck? Dus volgens hun geef ik iets extra's, en kunnen ze me niet verder helpen? Ik heb niet eens iets extra's in de doos gestopt?

Vervolgens wordt door de chat weer gezegd dat het naar een "specialist" wordt doorgestuurd.

Morgen in huis, betekend morgenavond door DHL in huis, ipv gewoon overdag.

Slecht bereikbaar; moeilijk om door de website heen te komen. En uiteindelijk hulp is er nooit. Alles gaat dan maar naar "de specialisten"

Edit: na telefonisch contact toch meteen de terugbetaling kunnen regelen.

Scorekaart voor Amazon.nl