AlgemeenIk schrijf principieël geen slechte reviews over kleine zaken, maar ik voel me desondanks toch bewogen om mijn slechte ervaring met Norrod te delen. Ik heb een CPU koeler besteld, die niet bleek te passen. Deze probeer ik nu al een week zonder succes retour te sturen. Ten eerste bleek dat je dan zelf de verzendkosten van 5 euro moet betalen, oké, dat is niet zo'n probleem. Maar dan komen er ook nog 5 euro extra kosten bij. Nogmaals, niet het einde van de wereld, maar zou wel fijn zijn als dit allemaal duidelijk bij het bestelproces van te voren aangegeven was, zodat men niet voor deze verassing komt te staan. Van de koeler die 30 euro waard was, krijg ik nu nog maar 20 euro terug. Als dat het geval is dan! Want ik probeer al een week tevergeefs het terug te sturen. Mijn retouraanvraag was in eerste instantie afgewezen, omdat ik vergeten was iets erbij te vermelden. Dit is mij per mail verteld, Dus ik reageren, en vervolgens radiostilte. Tot dusver heb ik niks meer van dit bedrijf gehoord, en ik heb nog maar een week om het nog terug te kunnen sturen. Het online retourformulier dat je moet invullen, is nu trouwens ook opeens niet meer bereikbaar. Al met al een hoofdpijndossier en gewoon een hele nare ervaring met dit bedrijf.
VerzendingKwam goed verpakt aan.
KlantenserviceZie de beoordeling die ik hierboven heb geschreven . .