AlgemeenDe site was helder en ik wist welke iMac ik wilde bestellen. YourMacStore had de scherpste prijs. Omdat ik het product later wilde ontvangen ivm vakantie heb ik telefonisch contact gehad of dit mogelijk was. Ik moest een mailtje sturen na de bestelling omdat te regelen. Gedaan en kreeg de melding dat er voor gezocht zou worden dat de iMac pas een week later bezorgd zou worden.
VerzendingDe iMac is niet op de verzochte datum afgeleverd maar veel eerder. Dit was niet de bedoeling omdat ik niet thuis was en ik het niet wenselijk vind dat een zo kostbaar item bij de buren afgeleverd wordt. Ook is er geen mail verstuurd dat hij überhaupt verzonden is. Dit is gelukkig goed gegaan maar de reden om de iMac te bestellen bij deze firma was omdat het mogelijk zou zijn om de iMac op afgesproken datum te leveren. Dit is niet gebeurd.
KlantenserviceKlantenservice is goed te bereiken en staan je netjes te woord. Echter er komt te weinig van het beloofde uit. Namelijk levering op afgesproken datum. Ook na melding dat dit proces niet gelopen is zoals afgesproken werd erg makkelijk af gedaan.
Goedemiddag,
Dank voor uw feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product.
Onze excuses voor de te snelle levering, in de toekomst zullen wij er alles aan doen de bestelling op de gewenste datum te bezorgen.
Namens Team YourMacStore,
Kevin