Amazon.nl

De shop heeft een heel groot assortiment. Ook voor kleine en uiteenlopende zaken die niet zo snel bij andere shops te vinden zijn kun je hier terecht. Vaak ook voor een (wellicht te) scherpe prijs.

Verzending is matig. Pakketjes komen eigenlijk standaard te laat aan. Niet per se een probleem, want ik heb geen haast. Maar 1-day shipping is veelal een fabeltje. Ook erg jammer dat je niet kunt kiezen om alles in 1 keer te verzenden, zodat bij een grote bestelling niet elke dag een bezorger voor de deur staat met een klein onderdeeltje. DHL is ook wel eens een pakketje kwijt, waarna het order geannuleerd wordt.

De klantenservice is echt bar en bar slecht. Ze kunnen niet meer informatie zien dan jijzelf in jouw account, en meer dan een bericht sturen naar de leverancier lukt ze ook niet (dit kun je ook zelf).

Ik heb een pakket van grote waarde dat al een maand op 'gereed voor verzending' staat. Fulfilment door Amazon. Inmiddels vijf keer contact gehad met de klantenservice. Er wordt aangegeven geduld te hebben, en dat ze niets voor je kunnen doen. Wel een paar keer valse beloftes gehad (vandaag nog oplossing, bezorging op die datum, etc). De 4e en 5e keer heb ik vriendelijk gevraagd of ze mij op een volgende support lijn kunnen helpen, of er escalatiemogelijkheden waren of dat er eventueel een manager is die contact binnen de organisatie kan hebben. Het antwoord daarop was dat de medewerker de chat verliet. Echt te bizar voor woorden.

Het geld is natuurlijk wel afgeschreven.

Scorekaart voor Amazon.nl