Afinjo

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 besteld.. geleverd zoals aangegegeven binnen afgesproken termijn. Hulpvaardige klantenservice via Whatsapp.

Zondag besteld disndag geleverd. Zoals vooraf aangegeven, werkdag besteld is volgende werkdag geleverd. Dik tevreden

bestelling ging makkelijk en er is keuze tussen het maken van een account of als 'gast' te bestellen. koos in eerste instantie voor het laatste maar dacht achteraf dat ik daardoor mijn bestelling niet kon volgen. na het aanmaken van een account natuurlijk geen bestelling zichtbaar aangezien die niet automatisch gekoppeld zijn. Via Whatsapp contact opgenomen. Binnen uur reactie, bestelling gekoppeld en kon ik mijn bestelling netjes volgen.

Begin oktober 2020 bleek de weegschaal defect. Mat met het verplaatsen van en naar mijn standbeen vier verschillende wegingen. En geen grammen maar kilo’s.
Via whatsapp contact. Zonder poespas moeiteloos omgeruild. Nieuwe sneller opgestuurd dan dat ik de oude had kunnen terug sturen. Top winkelervaring!

Scorekaart voor Afinjo