TVreus.nl

Het is zonder twijfel een 5 sterren oplichtersbende. Tvreus bezorgt kapotte tv's en na het retourneren van tv kun je ook nog eens fluiten naar je geld. Je hebt dan en geen tv en ben je opgelicht voor honderden euro's. Ik word al een week aan het lijntje gehouden door de geraffineerde goed getrainde oplichters van tvreus. Hieronder heb ik alles in details beschreven.

Ik heb bij dit bedrijf op 27 augustus 2020 jammer genoeg een Samsung TV QE55Q70T (bestelnummer: 100095933) gekocht ter waarde van 869 euro. De tv is rond 21.30u bezorgd door de koerier. De tv had meerdere mankementen. Beschadigd scherm, beschadigde achterkant, beschadigde omlijsting en lijmresten in de omlijsting. Er zat geen folie op het scherm en energiesticker zat er ook niet bij. Hij zag er totaal niet uit als een nieuwe TV in doos, integendeel als een tv die eerder gebruikt en gerepareerd is. Het is ook een Oostblok exemplaar. Ik heb de volgende dag direct telefonisch contact opgenomen met TVREUS en uitgelegd wat er aan de hand is. De medewerker vertelde mij vervolgens dat de afhandeling per mail gebeurt en dat ik een mail moest versturen met foto’s van de beschadigingen naar hun mail. Ik heb dat ook per direct gedaan. Dat is rond 12.00u 28-08 in de middag gebeurd. Ik heb vervolgens tot maandagmiddag gewacht op een reactie, maar niets vernomen van hen. Toen heb ik dan maar nog 1 mail verstuurd met het verzoek of ze mijn email willen beantwoorden. Toen kreeg ik later een mail dat ze mij zouden bellen. Ik ben later teruggebeld door een medewerker en hij gaf aan dat de tv op woensdag 2 september opgehaald kon worden en dat ik dan nadat de tv opgehaald is, bericht zou krijgen over de creditering. De tv is inderdaad op woensdag 2 september opgehaald door de koerier. Op vrijdag 4 september omstreeks 16.00u kreeg ik een telefoontje van tvreus dat de tv 6 branduren had en dat ik dan in plaats van 869 euro maar 695 euro zou teruggestort krijgen. Maximaal aantal branduren is 5 vertelde hij mij en zes zit er net boven, dus wordt er 20 procent in mindering gebracht. Dat is dan gelijk aan 174 euro. Wat fijn is dat zeg! Ik heb nauwelijks de tv aan laten staan, het is ook nog eens een B of C keuze met schade en dan verdienen ze even daar ook nog 174 euro aan. Maar goed, hij gaf dus toen aan dat de creditering uiterlijk maandag 7 september zou plaatsvinden. En dat ik de creditfactuur direct zou ontvangen. Het is nu 9 september mensen. Ik heb en geen creditfactuur en geen terugstorting gehad. Ik ben al sinds maandag met hun aan het bellen en de creditering wordt telkens met een dag opgeschoven. Vandaag 9 september 2020 heb ik die lui zelfs 3 keer gebeld met het verzoek of ze nou eindelijk eens het bedrag willen crediteren. Door Mark en David (het zullen wel hun artiestennamen zijn) werd mij beloofd dat het bedrag vandaag voor 19.00u 100% overgemaakt zou worden. Wat denken jullie? Ze hebben het weer niet gedaan! Afspraken komen ze niet na, je moet letterlijk achter ze aanlopen en uiteindelijk heb je je geld nog steeds niet terug. Gebruik je verstand en bestel hier niks!! Dat bespaart je een hoop hoofdpijn en honderden euro’s. Wat ik me serieus afvraag is wat hun doel is. Tv verkopen of mensen duperen? Wat willen ze hiermee bereiken?

De klantenservice is slecht bereikbaar per mail, of te wel er wordr vrijwel nooit gereageerd op de mails. Telefonisch zijn ze wel bereikbaar maar doen werkelijk niks voor de klant. Zodra je betaald hebt, ben je de klos. Er is geen service en het geld krijg je niet meer terug.

Scorekaart voor TVreus.nl