AlgemeenLET OP! "Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis" is een lokkertje. Ook de indicatie of het artikel nog op voorraad is is fake. Na bestelling kreeg ik een bericht dat er "misschien over 10 dagen" geleverd zou kunnen worden.
VerzendingPrinterland beweert op de website te kunnen leveren, maar dat kunnen ze niet, blijkt na betaling.
KlantenserviceKlantenservice kwam niet met bruikbare oplossingen. Boden een ander apparaat aan dat niet voldeed aan mijn eisen, die zij wel hadden opgevraagd.
Geachte Klant,
Vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de levertermijn. Onze excuses hiervoor.
De voorraadindicatie op onze website klopt met de werkelijke voorraad. Door een voorraadverschil kan het voorkomen dat de voorraadindicatie niet juist is. Gelukkig gebeurt dit zelden en bieden wij altijd een alternatief. Om u alsnog een alternatief te bieden die voldoet aan uw eisen willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan alsnog kijken naar een passend alternatief.
Printerland.nl