HelloTV

Ik had een Denon AVC-X4700h gekocht in de kleur zilver. Omdat ik eigenlijk een 7.1.4 systeem wil aansturen, en de 4700h "slechts" 9 kanalen versterkt kan aansturen, had ik een 2-tal Emotiva eindversterkers erbij gekocht. Helaas waren die niet leverbaar bij PlatteTV....anders had ik die daar zeker gekocht. Maar goed. Die zijn dus alleen in zwart verkrijgbaar....en mijn Klipsch speakers zijn ook zwart. Nu was de omruilmogelijkheid met enkele dagen overschreden. Ik wist niet eens dat ik 4 weken omruil mogelijkheid had ! Dus contact met klantenservice (Justin.....super kerel, bijna altijd contact met hem gehad !) om te informeren of ik tegen betaling mijn zilver versie kon ruilen tegen de zwarte versie....de zilver versie stak echt te veel af tegen de rest. Was géén probleem. Wat een verassing...en ook nog zonder bijbetaling ! Terwijl ik had aangegeven er echt wel voor te willen betalen !!!! Ik ben 3 jaar geleden bijj PlatteTV uitgekomen en ben zó tevreden over deze zaak. Echt goede service, goede prijzen én goede bereikbaarheid. Dat ben ik eerder wel eens anders tegengekomen. Ik werd gevraagd te adviseren bij een vriend voor zijn nieuwe audi-video set. Ik weet zeker dat ik hem naar plattetv zal verwijzen gezien mijn super ervaringen met plattetv. Ik kan het iedereen aanraden. Ze geven goed advies...en ja....ik kan wel doorgaan met ze de hemel in te prijzen....maar zo zijn ze ook echt. Geweldige zaak !

Snel geleverd, geen beschadigingen aan dozen of iets dergelijks. Gewoon vertrouwd goed.

Ja. Ik heb het al gemeld in mijn review. Gewoon uitstekend. Goede service en super bereikbaarheid. Ik kan me niet meer wensen in een goede klantenservice.

Scorekaart voor HelloTV