AlgemeenAmazon is Pinokkio met hele mooie aanbiedingen deze niet binnen de geadverteerde of een redelijke termijn kunnen leveren. Verspilling van mijn tijd en moeite. Vervelend voor andere bedrijven die met de stuntprijs mee moesten gaan.
Besteld 3x Samsung Evo 970 1TB. Met Prime EU 125,-. Geadverteerde levertijd een dag. Na bestellen 2 a 3 dagen levertijd. Na een week op maandag ochtend wordt vandaag geleverd maar is nog niet verzonden. Later die ochtend onbekende levertijd. Op dat moment wordt er nog steeds geadverteerd met levertijd van 1 dag maar met een prijs van EU 129,-. Op moment van schrijven is het rond de EU 170,-. Ik had inmiddels geannuleerd .Wel had Amazon inmiddels de betaling van de creditcard geïncasseerd. Inmiddels na een blaf mail is dit wel weer snel terug gestort. Anders had ik er vast langer op kunnen wachten.
Wat me vooral steekt is dat iets kleinere bedrijven zoals b.v. Alternate helemaal mee gaan met deze prijs. Ook zie je nog kleinere bedrijven die proberen mee te gaan. Dit is natuurlijk een mooie manier om de concurrentie weg te drukken.
Tja en dan accepteert Amazon mijn slechte review op een niet leverbaar product niet. Jammer dan. Dan reviewen we de shop toch hier en elders.
Order 407-3255315-6375517 en 407-5326534-1445921.
Na een week staat het pakketje in het begin van de ochtend op niet verzonden maar wel op wordt vandaag geleverd. Later in de ochtend wordt het onbekende levertijd. Na annuleren zie ik dat er nog Steeds met 1 dag levertijd geadverteerd wordt voor een iets hogere prijs.
KlantenserviceDe klantenservice heeft leuke standaard mails en een paar cursussen communicatie gehad. Ik heb ook zulke cursussen gehad. Ze doen het prima, maar ik heb er niet veel aan.