AlgemeenBestellen gaat gewoon goed, zoals bij elke andere webshop. Niks bijzonders, maar er zij er zat die dit slechter doen
KlantenserviceHet systeem dat ik hiermee gebouwd heb crasht erg regelmatig. Het mainboard (een MSI B450A Pro Max) geeft bij een crash aan dat er iets mis is met de CPU. Dat kan alsnog aan het mainboard liggen, maar goed, de CPU zou defect kunnen zijn. Op 28-6 een mail naar SI gestuurd. Na een week krijg ik een mail, onderdelen worden kostenloos vervangen. Drie dagen later krijg ik een nieuwe mail, nee er wordt niet vervangen. Wat wel? Dat hoor ik weer een week later, ik moet de CPU opsturen, dan kijken ze en krijg ik eventueel een nieuwe. Ik ga een RMA met verzendlabel krijgen.
Ik stuur de CPU op, met de bijbehorende koeler, in doos. Deze komt op 20-7 bij SI binnen, dat wordt ook automatisch bevestigd. 28-7 krijg ik een mail dat SI het aan het onderzoeken is. 29-7 krijg ik een mail dat de leverancier het aan het onderzoeken is.
Inmiddels is het 27-8 en heeft SI nog niet van zich laten horen, noch een werkende CPU gestuurd.
Kortom: bestellen en leveren is geen probleem, maar als er iets stuk is of stuk gaat, dan ben je het haasje.