AlgemeenIk had 2 artikelen verkeerd besteld en wilde deze retourneren. Toen bleek ik zowel retourkosten heen (3,95 euro; omdat de bestelling minder dan 30 euro zou bedragen na retour) als terug te moeten betalen wat op meer dan 10 euro in totaal zou komen! Ik kon de artikelen dus net zo goed houden, want dat zou de gehele bestelling schandalig duur maken. Jammer dat ik hier niet van tevoren naar gekeken heb, maar ik bestel hier dus niet opnieuw iets...
VerzendingDe levering was er vrij snel en klopte. Alleen dus pas bij 30 euro geen verzendkosten, wat retourneren schandalig duur maakt als de overgebleven artikelen minder dan 30 euro in totaal kosten.
KlantenserviceIk had 2 artikelen verkeerd besteld en wilde deze retourneren. Toen bleek ik zowel retourkosten heen (3,95 euro; omdat de bestelling minder dan 30 euro zou bedragen na retour) als terug te moeten betalen wat op meer dan 10 euro in totaal zou komen! Ik kon de artikelen dus net zo goed houden, want dat zou de gehele bestelling schandalig duur maken.
Beste Klant,
Bedankt voor uw beoordeling,
Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent met onze retourservice.
Wij kijken graag met u mee, zodat wij tot een oplossing kunnen komen of u het een en ander kunnen toelichten.
Helaas kunnen wij via Tweakers geen klantgegevens herleiden. Wij willen u vragen contact met ons op te nemen via info@kabelshop.nl zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen afhandelen.
Alvast bedankt,
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
Nog een fijne dag toegewenst,
Team Kabelshop.nl