AlgemeenJe bent geen 'nummertje', maar je zult direct geholpen worden bij vragen of specifieke wensen. De prijzen zijn verder in orde, de website/-shop is overzichtelijk, snel en makkelijk in gebruik, en het aanbod is goed.
Simpelweg de optie om met andere transporteurs dan met postnl te laten verzenden, betekent dat al mijn orders voortaan via SWW zullen verlopen.
Biedt als EEN VAN DE WEINIGEN (ik kan dit niet genoeg benadrukken) de optie om je pakket met andere transporteurs te laten verzenden. Je hebt de keuze uit PostNL, DPD, DHL, UPS.
Wegens mijn zeer slechte en negatieve ervaringen met postnl koop ik simpelweg geen producten meer bij webshops die enkel met postnl verzenden, hoe goed een webshop ook is. Dit is heel jammer voor de webshop (vooral als de webshop ook nog eens een goede reputatie heeft), maar de onkunde van postnl gooit roeit in het eten en dit gaat uiteindelijk ten koste van de inkomsten van de webshop.
Gelukkig doet SWW dit uitstekend door een keuze te bieden uit meerdere transporteurs. Hierom dus een beoordeling van 'uitstekend', daar de communicatie van SWW over alternatieve transporteurs ook uitstekend is. Het aangeven van een alternatieve transporteur is ook zeer simpel: je hebt de mogelijkheid om dit tijdens je order in een notitie aan te geven (daar is een apart textarea voor in het bestelproces), zonder nadien een aparte email te sturen o.i.d.
Vóór de bestelling te plaatsen had ik vragen over transportopties; ik kreeg zeer snel een emailreactie terug met antwoord op mijn vragen. Dit was notabene op een vrijdagavond (laat op de avond), buiten kantooruren.
Je wordt dus ook geholpen buiten de reguliere tijden en dit is echt uitstekend; de communicatie/het taalgebruik was netjes en vriendelijk, en de informatie was precies het antwoord op mijn vraag (en dus geen generiek antwoord uit een sectie 'help').
Mijn eerste aanraking met de service van SWW is uitstekend.