CAPS

Ik heb een bestelling van enkele onderdelen gemaakt op een woensdagavond na 11en. Ik ging ervanuit dat deze of op vrijdag of in het weekend bezorgt zou worden.

Ik belde uit enthousiasme vrijdag al van hoe het ervoor stond omdat ik geen nieuws had verkregen en ik kreeg te horen dat het vandaag waarschijnlijk naar postNL zou worden verstuurd. Ik wachtte op bericht en kreeg niks te horen. In het weekend was er geen contact mogelijk.

Maandag belde ik weer voor nieuws en blijkbaar was er toch wat fout gegaan en werd het weer bekeken. Blijkbar mistte nog een onderdeel wat niet op voorraad was, wat 2 dagen extra zou duren. Ik was nu 5 dagen aan het wachten en kreeg te horen dat er meer vertraging was.

Ik vroeg om een soortgelijke of betere als alternatief om niet nog méér te wachten, en dat kon, maar dan was het wel bijbetalen. Dat er verder niks aan compensatie of wat dan ook wordt gedaan vond ik apart, zeker bij een bestelling van ~800 euro. Ik heb mijn bestelling geannuleerd.

tl;dr: Veel wachten en zelf achteraangezeten om toch teleurgesteld te worden. Dit ondanks een redelijke bestelling

Ik moest bijna een week wachten ondanks dat ik erachteraan was gegaan. Compensatie of handige alternatieven waren er niet.

Ik kreeg op tijd antwoorden van beleefde mensen. Niks bijzonders, ook niks slechts.

Scorekaart voor CAPS

Qshops