4AllShop

Buitengewoon slechte service, men stelt de klant bij voorbaat in gebreke verzint op alle argumenten tegenargumenten die ter plekke verzonnen worden al met al een opstelling grenzend aan oplichting.

Apparaat weigert 3 maanden na aanschaf. Volgens "Bas" van 4allshop is er sprake van glasbreuk. Het toestel is niet gevallen, heeft niet klem gezeten of anderszins krachten ondergaan. Toch kan/wil 4allshop/"Bas" mij niet helpen omdat "glasbreuk altijd buiten de garantie valt en er altijd sprake moet zijn geweest van geweld".
Als ik aanvoer dat op ereadernieuws.nl staat dat glasbreuk ook spontaan kan optreden en dat ik en beroep wil doen op garantie vindt "Bas" dat ereadernieuws onzin vertelt en dat er echt, heus waar geweld aan de orde moet zijn geweest. Als ik vertel dat ik het onbeschadigde apparaat opstartte, thee ging zetten, vervolgens naar de tekst wilde kijken en toen een eigenaardig scherm te zien kreeg en het apparaat niet reageerde bedenkt "Bas" ter plekke dat krachten ed ook wel eens na wat langere tijd hun effect kunnen hebben...
Conclusie: zeer slechte service, totaal geen klantgerichtheid. Ik word in mijn mening gesteund door vele zeer negatieve reviews. Het is mij een raadsel hoe 4allshop met werknemers als "Bas" zo'n uitstekende scorekaart laat zien. Dit is mi. iets voor Tweakers om eens naar te kijken.

Scorekaart voor 4AllShop