TVreus.nl

Betaling was ok via contant. Dat was heel erg fijn dat dat kon. Niks mis mee

Super. In de avond nog.

2 reviews
zojuist
Als ik minder dan 1 ster kon geven dan had ik het zeker gedaan. Tv gekocht ter waarde van 2600 euro destijds september 2017. Kon m elders ook kopen maar doorslaggevend was het verschil in garantie. Bij de ander 2 jaar en bij tv reus 3 jaar maar nu blijkt met aanvullende voorwaarden voor 3e jaar. Een van die voorwaarden is het aantal branduren. Heb vanaf de eerste paar maanden opgemerkt dat het bijbehorende kastje waar alle kabels in moeten gloeiend heet worden. Zo heet dat je er een ei op kan bakken. Ook geef ik aan dat de tv een storing heeft en dat is dat hij uit zich zelf aangaat na dat ik in de avond wanneer we gaan slapen de tv uitzetten. Hij gaat zomaar midden in de nacht uit zich zelf aan. Dus hij maakt sowieso extra ongevraagde branduren. Dit is waar mijn klacht over gaat.hij brand gewoon elke avond van ongeveer 23:30 tot 08:00 smorgens ongevraagd. Nu schijnt die 3e garantiewaarde niet te gelden omdat ik met kinderen die vandaag de dag allemaal aan de YouTube zitten meer dan 2200 branduren heb gemaakt waarschijnlijk. Hij maakt ze zelf ook nog eens doordat de tv uit zich zelf aan gaat en zelf extra branduren maak.
Conclusie. Tv-reus wil geen thuis geven en mij niet helpen wat betreft de garantie voor het derde jaar. Sterker nog. Ik heb gevraagd wat de garantie inhield bij aankoop en de verkoper gaf me aan dat wanneer er iets met de tv zou zijn wat niet door eigenschuld is ontstaan , dan zou er een monteur langs komen voor reperatie. En uiteraard ook in het 3e jaar. Zou allemaal geen enkel probleem zijn. Dit is mij mondeling bij verkooppraatje meegedeeld.

Maar nu. Proberen ze eronder uit te komen met het aantal branduren en daar gaat mijn klacht over. Ik wil gewoon de volledige garantie zoals deze mondeling toegelicht is. Wel pronken met 3 jaar garantie maar die ze nu proberen te omzeilen. Stelletje oplichters en een klote persoon die mij te woord stond.ik adviseer je om hier mee op te passen. Die 2 jaar is de standaard fabrieksgarantie waar je als consument recht op hebt. Die 3e jaar blijkt gewoon Een dode kat in de zak. Koop ergens anders. Deze doen alsof ze extra s hebben maar ze liften puur op fabrieksgarantie. Maar ben nog niet klaar met ze.

Scorekaart voor TVreus.nl