AlgemeenIn de pricewatch had ik een goedkope 2TB ssd gevonden die o.a. bij 4launch te koop was. De website zelf is duidelijk, maar de navigatie en productlijsten zijn vrij onoverzichtelijk en lastig te goed te filteren. Het bestellen gaat wel prima.
VerzendingNaast de SSD's had ik ook een PC kast gekocht. Beide zijn vlot verzonden en waren goed ingepakt. De kast zat in een doos met meer dan voldoende verpakkingsmateriaal.
KlantenserviceDe SSD's bleken geen SSD's te zijn maar afscheur...dingen voor labelprinters. Waarschijnlijk ergens een verkeerde productkoppeling. Op vrijdag RMA aangemaakt via de website, maar hier kreeg ik geen reactie op. Op woensdag week maar contact opgegenomen met de klantenservice en daarna werd de RMA snel goedgekeurd. De afhandeling daarna ging ook goed.
Beste,
Wij vinden het zeer vervelend te vernemen dat je een RMA aanvraag bij ons op deze manier hebt mogen ervaren. Wij doen ons uiterste best onze klanten op een positieve manier te helpen.
Graag ontvangen wij van u, uw bestelnummer en/of andere gegevens waar u de bestelling mee heeft geplaatst, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Deze gegevens kunt u samen met uw klacht doorzetten naar info@4launch.nl.
Wij horen graag van u!