Amazon.nl

Amazon was bijna 20 euro goedkoper op een SSD van 180 euro dus besteld toen er nog 3 op voorraad waren, tegelijk met een CPU en geheugen. (allemaal op voorraad). Zou hooguit 2-3 dagen duren.

Vervolgens krijg ik de CPU na dag 1 apart en de 2 andere onderdelen met status verzonden. Echter na 5 dagen nog geen track n trace beschikbaar dus contact opgenomen. Bestellling kwijt geraakt tussen amazon en DHL, dus zou ik een vervanging krijgen wat geregeld werd door de medewerker. Dag later maar opnieuw contact gezocht omdat ik geen nieuw bestelnummer had ontvangen.

Wederom contact gezocht betreffende de afhandeling van mijn vervanging. Geheugen had ik inmiddels wel ontvangen apart, maar van de SSD nog steeds niets. Inmiddels wel ontvangen dat de kwijtgeraakte zending ook gevonden was, echter mijn SSD is dus waarschijnlijk terug geboekt in de voorraad en gelijk verkocht want ik grijp nu helemaal mis, omdat inmiddels de voorraad op nul staat ...

Over het algemeen werkt de chat functie wel goed en zijn ze aardig, maar niet allemaal even kundig en voor een tegemoet komen moet je vragen. Kreeg wel gratis 1 maand prime. Echter was dat nog voordat ik wist dat ik geen SSD meer zou ontvangen, omdat de voorraad op is dus daarom nog steeds "slecht".

Scorekaart voor Amazon.nl