50five

Website ziet er kek uit, goed verhaal en vaak leuke aanbiedingen. Betalen ging niet soepel, eerste betaling kwam niet goed door en moest nog eens gedaan worden, met alle onzekerheid van dien. Account aanmaken gaat maar er weer inloggen werkt vaak niet. Daarnaast is de informatie die wordt weergegeven in je account weinig behulpzaam.

Verzending kwam een dag te laat aan maar dat kan gebeuren.

Vreselijk. Het pakket, een Nuki slot was dead on arrival. Er is geen automatische RMA bij 50five. Je moet zoeken op de website, er zitt een knop "retour aanvragen" in de account die niet werkt. Overigens werkt ook het inloggen op de website vaak niet, in diverse browsers. Uiteindelijk blijkt dat je een mail moet sturen naar de klantenservice.
Er komt een automatische mail waarin staat dat je wat van ze gaat horen.
Na 4 dagen kreeg ik een bericht. Ik kon het pakket terugsturen. Ik had inmiddels, vanwege haast, het product maar bij een ander gekocht en dat ook medegedeeld aan de klantenservice. Ik wilde dus graag geld terug.
Na terugsturen kreeg ik na nog eens 4 dagen bericht dat er een pakket naar mij onderweg was. Voor de duidelijkheid, op de website wordt niets zichtbaar gemaakt, dus die mail is de enige notificatie.
Nog voor het pakket bij mij was weer een mail gestuurd. Na weer 4 dagen kwam er een retoursformulier. Of ik het pakketje dan maar terug wilde sturen.
Gedaan en tot op heden (een week ongeveer) niks meer gehoord. Geen status op de website, geen mail, niks.

Zolang het goed gaat zal het best een prima winkel zijn. Maar met een klantenservice die volledig handmatig werkt en steeds 4 werkdagen tussen elke communicatie zet is het geen aanrader. Er is geen goed werkend systeem en ze hebben de zaken in de klantenservice niet goed in de hand. Het kan gebeuren dat er iets misgaat. Kwaliteit meet je aan hoe je dat oplost. Daar is deze winkel niet goed in.

Kort advies: doe het gewoon niet. Bestel bij een andere webwinkel waar ze ook de achterkant op orde hebben.

Scorekaart voor 50five