AlgemeenAmazon is bij mij de laatste tijd vaak de goedkoopste. voor items van 20 euro kan het al gauw 5 tot 10 euro schelen. Voor de verzendingen heb ik Prime waardoor dit altijd gratis is. Waarom zijn ze het goedkoopst? Ze kopen groot in en de spullen liggen in magazijnen verspreid over Europa. Ik had Zondag avond 7 dingen besteld, 2 kwamen uit Spanje, 2 uit Frankrijk, 2 uit Duitsland en de laatste uit Nederland. Het resultaat is dat je dus sommige dingen van DHL krijgt, anderen van UPS. Het is echter goed te zien wat met welke vervoerder wordt gedaan. Ik vind Amazon de moeite waard. Als je 1 a 2 dagen langer kan wachten kan het je per item veel geld schelen. Ik persoonlijk heb daar geen problemen mee maar besef dat het soms een pakketjes storm kan worden als je veel besteld:)
VerzendingDe verpakking is goed. Wel kan er dus vanuit heel europa verstuurd worden. Dit heeft als gevolg dat pakketen via DHL, UPS en PostNL kunnen komen ook al zit alles in 1 bestelling. Als je een dag kan wachten is dit financieel de moeite waard.