AlgemeenProduct niet beschikbaar.
Dinsdagnacht een mobiele airco besteld die volgens de site geleverd kon worden. Deze werd direct betaald via creditcard.
Vrijwel onmiddellijk twee mails ontvangen: één i.v.m. de bestelling, de tweede met de factuur. Pdf van factuur was echter corrupt (0 KB) en dit werd door mij gemeld. Woensdagochtend kreeg ik de downloadbare factuur.
Woensdagnamiddag maakte ik gebruik van hun livechat om te vragen of het product daadwerkelijk in stock was en geleverd ging worden (ik voelde precies al wat nattigheid).
Er werd me bevestigd dat het product in stock was en morgen bezorgd zou worden tussen 9u en 21u.
De avond voor de levering wordt een mail verstuurd dat het product op donderdag geleverd zou worden.
De dag van de voorziene levering (donderdag) kreeg ik iets voor de middag een mail met de melding dat het product niet in stock is en ze stelden twee alternatieven voor. Ik kon ook wachten tot maandag op meer nieuws over het huidige model.
Ik besloot dan maar om de bestelling te annuleren en men beloofde mij per mail om mijn creditcard te crediteren. Ergens is het bang afwachten of dit wel in orde komt.
Ik heb geen zo'n goed gevoel bij TVreus.nl omdat men eerst een product als beschikbaar aankondigt, mij verzekert dat het product aanwezig is, men een mail stuurt dat het product verzonden is om daarna op deze dingen terug te keren.
Volgens mij gebeuren er een aantal zaken automatisch (mail bestelling en verzending) en worden producten altijd wel (na een tijd) aangevuld, maar de stockvoorraad op de site klopt dus niet. Men maakt de mensen dus gewoon wat wijs en wie weet hoelang het duurt voordat je je gewenste product dan effectief in handen hebt.
De klantenservice per mail reageerde feitelijk vrij snel.
De klantenservice per chat was wat trager en de sessie werd een paar keer verbroken.
Er is gewoon geen goed gevoel bij een bedrijf dat producten als beschikbaar op zijn website zet om daarna de beloofde levering niet waar te kunnen maken.