CAPS

Website is niet heel overzichtelijk. Producten filteren gaat moeizaam en is beperkt. Functioneel gezien werkt het wel, maar daar houdt het ook wel bij op. Ik had een afwijkend afleveradres ingesteld, maar blijkbaar had ik het ingevuld als afwijkend factuuradres omdat de UI niet duidelijk/logisch was.

Besteling op zaterdag gedaan, levertijd van 2-3 werkdagen. Op dinsdag werd alles netjes verzonden en woensdag had ik het binnen.

Ik had een bestelling gedaan en deze vervolgens per mail geannuleerd (en daarna een andere bestelling gedaan welke wel is afgerond). De annulering werd de eerstvolgende werkdag allemaal netjes verwerkt, er is niets verzonden en ik heb niets ontvangen. Echter voordat het aankoopbedrag werd teruggestordt, was ik standaard 14 dagen, een ingebrekestelling van 5 werkdagen én daarna nog eens een telefoongesprek - zonder de beloofde terugbelactie van de webshop - verder. En voor een bedrag van €700 is een maand wachten niet grappig.

Scorekaart voor CAPS

Qshops