AlgemeenOp maandag een artikel besteld waarbij levertijd "één of twee werkdagen" stond. Er ging iets fout met betaling via ideal. Ik zond meteen een mail en korte tijd later kreeg ik een antwoord met daarin een ideal-link, waarmee ik alsnog kon betalen. Twee werkdagen later: niets ontvangen. Ik ga eens inloggen. In de orderbevestiging staat "U kunt nu gebruik maken van uw persoonlijke account via [website, links in deze reviews zijn niet toegelaten].
Uw loginnaam is: 373...." Onzinnige info, want je moet ook een wachtwoord invoeren. Enfin, na veel moeite toch ingelogd. Bestelling staat nog steeds op de status "wachten op betaling". Bellen. Krijg je "klantenservice" die ordernummer vraag en dan zegt dat het geld nog niet is ontvangen. Ik heb natuurlijk twee dagen geleden al met iDeal betaald, dus dat is onzin. Vervolgens: Kunt u ons een bewijs zenden? En: "excuses voor het ongemak". Ik hang op zonder bewijs te zenden, schrijf ze dat ze de order niet meer hoeven te leveren, omdat ik liever zaken doe met een professioneel bedrijf en ontvang binnen een paar minuten bevestiging dat de betaling is ontvangen en dat de order zal worden verwerkt. Wat een afschuwelijk knudde bedrijf. Zeg gewoon meteen: wij hebben een enorme fout gemaakt. Hoe kunnen we het goed maken met u? Nee hoor: antwoord is dus of ik even kan bewijzen dat ik wel betaald heb. Geef liever een euro meer uit bij een wel professioneel bedrijf.
Automatisering, verwerken van betaling, is duidelijk niet het sterkste punt van Central Point.
Klantenservice"Excuses voor het ongemak". Of deze reactie: "Vervelend dat u het zo ervaart." Dat veronderstelt dat de gemiddelde niet zeurende klant het heel acceptabel vindt om veel langer dan beloofd te wachten. Het is dit soort reacties waar sommige klantenservicemedewerkers menen goed mee voor de dag te kunnen komen. Het is een excuus in de trant van: "Het spijt mij dat jij je tekort gedaan voelt."
Geachte heer Berendsen,
Dank voor de reactie.
De aangegeven levertijd is een goede indicatie, geen belofte. Vanzelfsprekend staan wij wel achter die opgegeven verwachting. Echter is in dit geval niet zozeer de levertijd vertraagd, maar is de order maandag niet direct doorgezet, omdat de betaling door een fout in de Ideal koppeling niet goed zichtbaar was in ons systeem. De order annuleren is natuurlijk geen enkel probleem. De betaling zal na afronden van de annulering worden teruggestort op de rekening waar vanaf is betaald.
Excuses voor het ongemak.
Centralpoint