123led.nl

Via pricewatch alert gekregen voor de Philips Hue Smart knop à € 19,50.

Vriijdag 16:57
'Direct' een bestelling geplaatst en dit verliep allemaal prima zoals betaling iDeal, e-mail status bestelling etc.

Vermoedelijk was een run op dit product (door Pricewatch? :)) want niet kort na de bestelling was dit product al niet meer leverbaar. Ik denk ik ben op tijd ;)

Aangezien er geen e-mail kwam met het 'beloofde' track en trace nummer aan het einde van de dag had ik al een vermoeden dat het eventueel niet meer ging lukken om dit product te krijgen gezien ik ook nog werd opgebeld door 123led met de vraag of het niet lukte met de bestelling. Ik gaf aan wel mijn telefoonnummer opgegeven te hebben maar niet een melding gemaakt te hebben van een probleem met de bestelling.

Maandag 09:50
E-mail met netjes een excuus dat het produkt niet meer leverbaar is en het verzoek of het geld teruggestort kan worden of dit voor een ander product te gebruiken.

Na terugmailen dat ik liever het geld retour zou willen is dit netjes in orde gekomen.

Ook al heb ik niet het gewenste product via 123led kunnen ontvangen is de ervaring hoe hiermee is omgegaan uitstekend!

Product niet meer leverbaar, geld netjes retour gehad.

Scorekaart voor 123led.nl