Appelhoes

Case van mouse met bamboe achterkant besteld voor mijn zoon zijn IPhone SE (1e model). Snel geleverd en mijn zoon was erg blij. Telefoon erin en gebruiken maar. Tot toen, dikke prima.
Na 4 of 5 dgn komt de achterkant van de case los van de zijkant (de ‘rubber’ ring). Het viel nog in elkaar te klikken maar de volgende dag was de achterkant helemaal los van de ring dus heb ik contact gezocht met appelhoes. Via whatsapp kreeg ik te horen dat ik een melding via hun website moest maken. Na dit gedaan te hebben en een mail van ontvangst te hebben gehad gebeurde er.... niks. Dus ik na iets meer as een week weer via whatsapp contact gezocht en ze hadden geen melding ontvangen en ik moest het goede formulier invullen en dan zou alles goed komen. Ik braaf gedaan en toen,... weer niks. Dus ik na weer iets meer als een week weer contact gezocht via de app dat ik het nou niet zo tof meer vind en al meermalen heb aangegeven dat de tel van mijn zoon nu onbeschermd is, al is dat niet helemaal meer zo, hij heeft met duc tape het geheel weer ‘netjes zoals verwacht qua uiterlijk’ (super lelijk en irritant) aan elkaar geplakt zodat de iPhone weer een soort van beschermd is. Ook dat heb ik aangegeven en ik krijg doodleuk de reactie:

Goedemiddag, de zaak staat er wel iets anders voor. Een eerste aanvraag is nooit ontvangen zoals hierboven ook aangegeven, op 22 Juli heb ik u bovendien gevraagd om de zending te maken onder vermelding van uw gegevens. DAt is tot op heden nog niet gedaan en dat is dus de reden dat het nog openstaat. Dat kunt u verder belachelijk vinden, maar zonder toezending kunnen wij niets omruilen.

Ik heb hierop gereageerd dat ik de reactie niet goed begrijp, moet ik de hoes nou terug sturen? Dit is nml nergens en nooit verteld. Ook heb ik wel degelijk de eerste aanmelding gedaan en daar een screenshot van toegestuurd (en ook van de 2e). Ook heb ik gezegd dat het van mij niet goed was om te zeggen dat ik het belachelijk vind maar dat ik nu wel wil weten hoe het wel geregeld kan worden. Ook heb ik aangegeven dat ik niet verwacht had dat het zo afloopt aangezien ze veel goede recensies hebben. (Ik heb dus alleen met mijn neus gekeken als ik hier even review na review lees 😕

Vooralsnog geen reactie via whatsapp.
Ik wil gewoon een nieuwe hoes, en als die hoes niet meer leverbaar is, mijn geld terug of opties van een ander gelijkwaardig product. Zo moeilijk is dat toch niet?

Jammer te zien dat andere mensen op exact dezelfde manier worden behandeld en voor de gek worden gehouden. Dit zijn dingen die simpel en vriendelijk op te lossen zijn.

Snel en prima. Product was ook wat we hadden besteld.

Zeer onduidelijke ‘aanmeld pagina’. Retour mail staat niks in wat ze gaan doen of wat je kan verwachten alleen dat je hem heb verstuurd. Hierop komt geen actie of reactie en het word zelfs compleet ontkent. Na navraag krijg je te horen: zie complete reactie.

Aanvulling: Na het bericht te hebben geplaatst heeft Appelhoes.nl contact met mij opgenomen en aangegeven de hoes te willen ruilen voor een nieuwe. Ik heb nog gevraagd om een ‘pakket label’ maar ik kon de kapotte hoes opsturen. De algehele communicatie loopt langzaam vanuit hun en ja, ook komt soms omdat ik andere dingen te doen heb. Vandaag heb ik de hoes als pakket op de post gedaan, gewoon omdat er dan een track en tracé code bij is. Ik hoop op succes en zal laten weten hoe het afloopt.

Ik denk laatste aanvulling:
Zojuist is er post bezorgd, een nieuw hoesje voor de telefoon. Zelfde type was niet meer voor handen dus een andere. Buitenom de verwachting is het op deze manier prima opgelost! Enige aanmerking, ik had gevraagd voor opties tot gelijkwaardig product of geld terug, nu hebben we niks kunnen kiezen en is er gewoon iets gestuurd. Gelukkig is het toevallig wat mijn zoon prima vind en een goed (ander) merk - type.

Scorekaart voor Appelhoes