AlgemeenLaptoptas besteld. Volgens de website "voor 19:30 besteld, de volgende dag in huis". Kwam echter pas 4 dagen later. De helpdesk heeft compleet niet gereageerd ondanks mijn vraag over de levering.
Verzending"voor 19:30 besteld, de volgende dag in huis" is een complete leugen, ze laten je rustig 4 dagen wachten. Hou daar rekening mee voordat je hier besteld!
En DHL als verzendpartner is ook echt een zwaar minpunt! Normaal gesproken bestel ik niet bij bedrijven die DHL gebruiken voor verzending omdat DHL het ook extreem vaak verkloot en de dure klantenservice die je vervolgens moet bellen om HUN probleem op te lossen. In dit geval lag het probleem overigens niet bij DHL.
Een vraag die ik gesteld heb aan de klantenservice is gewoonweg niet beantwoord. M.a.w. ze vinden je niet belangrijk genoeg om aandacht te geven aan een probleem dat je ervaart. Stuitend! Gewoon niet bestellen hier!
Beste Hasse, Vervelend om te horen dat de levering van jou bestelling niet gegaan is zoals je van ons kan verwachten. Zou je in een persoonlijk bericht jou ordernummer kunnen doorgeven? Dan kan ik achterhalen wat er is fout gegaan.
Groetjes,
HP Store team