AlgemeenEen aantal geweken kreeg ik uit de pricewatch 3 alerts, koopjes! Ha, meer dan 40% korting op bijv. de Canon Extender EF 1.4 III Daar moet ik bij zijn. Oja, ook het Trustmaster TX Racing Wheel Leather, ook zo'n 40-50% korting. Ah, via dezelfde verkoper via bol plaza. Tuurlijk. Dus gebeld, doorgegeven dat dit hoogst waarschijnlijk een oplichter is.
Toen werd ik redelijk serieus genomen.
Toen wel, het heeft wel nog een halve dag geduurt (ca 10-12 uur) voor uiteindelijk de shop uit bol verwijderd was.
Vandaag, weer in de pricewatch, Canon Extender EF 1.4 III voor slechts 250 euro en een beetje, ruim 40% korting. Dus ff bellen.
Wat blijkt! Geeft die kwiebus aan dat ik contact moet opnemen met de verkoper om na te gaan of de prijs wel klopt. Verdraaid ze verkopen wel 500+ artikelen waarvan 300+ tegen astronomsche prijzen.
Aangegeven dat dit oplichting is en dat ik de oplichters liever niet contact.
Erg jammer, er wordt aangeboden een mail te sturen met uitleg hoe ik dat moet doen. 'k Ben misschien niet de slimste tweaker maar dat zou nog wel lukken.
Het is beter bij de politie aangifte te doen dan bij bol.com. Hoe dom kan je zijn.
Dus nu maar besteld, 250gb sd kaart high quality voor slechts 17 euro, extender erbij oja nog maar een sd kaart erbij en klaar onder de 350 euro. Nu maar wachten, zal vast snel geleverd worden.
Bij twijfel, ook wat bestellen: https://www.bol.com/nl/w/starrytown/1575686/
Oja, KVK nummer klopt niet, is onbekend
BTW Nummer is van een drankenhandel op dit adres, logisch dat die electronica zijn gaan doen.
Bedrijfsinformatie
Handelsnaam: StarryTown
Corr. adres: Parallelweg 43 A 2525NB 's-gravenhage
KvK-nummer 60963417
Btw-nummer NL854138377B01
Dit gaat absoluut niet geleverd worden. Als dit wel gebeurt zal ik zeker deze review aanpassen!
KlantenserviceAls je een melding van oplichting niet serieus kan nemen en kan gaan uitzoeken maar de verantwoordelijkheid teruglegt bij de klant! Chapeau!
Ook blijft bol duiken voor de verantwoordelijkheid, als je iets aanbied voor een prijs moet je daarvoor ook leveren als het redelijk is. Verschuilen achter malafide leveranciers is onzin, zeker niet als je als klant ook opbeld met de vraag hoe het zit!
Dus bol, wees een dikke vent en lever deze bestelling maar eens echt, desnoods via andere leveranciers.