Kabelshop.nl

Uitgebeide catalogus, degelijke productinformatie, niks op aan te merken. Al met al best ok dus.

Dit is dus wel ruk. Ik kreeg spontaan een nieuwsbrief in mijn box voor *Tuingereedschap en ongediertebestrijding*. Iets waar ik me A. nooit voor heb ingeschreven, en B. totaal geen interesse in heb. Als je je pageviews / campagnemeuk belangrijker vindt dan je reputatie bij je klanten, dan koop ik mijn kabels voortaal wel ergens anders.

echt... ongevraagd tuinzooi proberen te verkopen aan nerds

Edit: Leuk dat jullie reactie geven, jammer dat jullie niet (willen?) begrijpen waarom mensen het niet ok vinden om ongevraagd op een commerciële nieuwsbrief gezet te worden. Een excuus was meer op zijn plaats geweest.

Beste Sab,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website en productinformatie. Wij hebben een ruim assortiment met seizoensgebonden producten. Ik kan begrijpen dat je niet voor elke categorie acties wenst te ontvangen.

Als je wilt kunnen wij je uiteraard afmelden voor de mailingen. Ik wil je dan vragen om je reactie te sturen naar info@kabelshop.nl

Team Kabelshop.nl

Scorekaart voor Kabelshop.nl