Een feit blijft dat jullie aan een consument iets verkocht hebben. Nergens is bewijs of aanleiding te vinden dat ik een bedrijf ben. Hierdoor geldt automatisch het recht voor consumenten (voorheen wet koop op afstand, nu artikelen 6:230m tot en met 6:230s van het Burgerlijk Wetboek).
Jullie adverteren met 60 dagen bedenktermijn. Aangezien het consumentenrecht van toepassing is, suggereren jullie dat dezelfde voorwaarden gehanteerd te worden als bij het consumentenrecht. 15% in rekening brengen voor het enkel geopend te hebben van een doos, is in strijd met deze wet.
Zoals aangegeven op jullie website. Hierin staat: "Gebruik onze RMA tool onder "mijn account" of neem voor verdere instructies contact op met uw contactpersoon bij ACES Direct." Binnen 60 dagen heb ik per mail en per telefoon mijn retour aangegeven bij mijn contactpersoon. Van de tool heb ik echter na 60 dagen gebruik van gemaakt.
Al met al proberen jullie zich als bedrijf gemakkelijk af te doen van een verkoop aan consument. Ik begrijp dat jullie normaliter andere protocollen hebben, maar gezien de omstandigheden had ik graag meer coulance gezien.