AlgemeenTwee netwerkkaarten besteld, 'Refurbished', dus scherp geprijsd, maar zien er uit als nieuw. Bestellen ging gemakkelijk, betalen ging gemakkelijk en op dezelfde dag verzonden. Producten waren uitstekend verpakt maar helaas verzonden met UPS dus duurde het 3 werkdagen voordat ik ze in huis had (dus 4 dagen incl. dag van verzenden).
VerzendingTijdens het bestelproces kwam ik erachter dat de verzendkosten €6,95 zijn, wat normaal is voor een pakketje verstuurd met PostNL. Echter is alleen verzenden via UPS mogelijk, Dat is jammer want met UPS heb ik slechte ervaring; ze leveren zelden op de vooraf vermeldde datum en het tijdstip van geplande aflevering wordt nooit vermeld, het is altijd 'voor het einde van de dag'. Dus dan blijf je de hele dag thuis en krijg je om 20:30 bericht dat het toch de volgende dag wordt. Frustrerend.
Direct na het ontvangen van de tracking-informatie ben ik naar de website van UPS gegaan om mijn pakket te traceren. Daar stond vermeld dat als ik de app zou downloaden/installeren ik het tijdstip van aflevering (window) zou kunnen zien. De app geïnstalleerd maar toen bleek dat ik ook een account moest aanmaken. Ook dat maar gedaan en ingelogd, maar niks hoor: aflevering 'voor het einde van de dag'. Prima, de 15e dus.
De hele dag thuis gebleven, maar geen pakketje.
In de avond wijzigde het bericht op de app: het pakket was teruggestuurd naar het distributiecentrum omdat er iets mis zou zijn met het adres. En inderdaad ik had een foutje gemaakt in mijn straatnaam: 1 letter verkeerd ingevuld, maar gelukkig postcode wel correct dus dat zou snel corrigeert moeten kunnen worden. Aflevering stond nu op de 16e gepland dus ik weer de hele dag thuis gebleven want tijdstip zou zijn 'voor het einde van de dag'. Maar ook in de avond op de 16e geen pakketje met dezelfde melding dat straatnaam incorrect is en men ging proberen deze te corrigeren.
Op de 17e begon de dag hetzelfde maar in de middag arriveerde dan eindelijk het pakketje; de straatnaam was gecorrigeerd op het label maar ook de postcode was doorgehaald terwijl die toch echt correct was en toch leidend zou moeten zijn
Als ik een pakketje stuur dan maakt de straatnaam bij elke andere bezorger totaal niet uit zolang de postcode en huisnummer correct zijn, UPS denkt hier anders over. Dus als je in de Zandstraat woont, en je schrijft Zendstraat, dan is het voor UPS heel lastig te achterhalen wat de correcte straatnaam is, ook al klopt de postcode, en ben je dus zo 3 dagen verder (en de hele dag thuis voor niets).
Heb je een bedrijfsnaam op een woonhuis (zoals veel ZZP'ers) dan wordt het nog lastiger met bezorgen, maarja je bestelt wel eens wat elektronica voor de zaak...
ServerZaak levert uitstekende producten voor een goede prijs, verzendt snel en vakkundig. als ze die verzending nou eens via een andere bezorgdienst zouden doen dan zou het perfect zijn. Geef de optie om met PostNL te laten bezorgen, kost de klant hetzelfde maar die berzorgen (bij mij in ieder geval) altijd snel en zonder problemen.
Ik weet dat ik geen typfoutje in mijn straatnaam had moeten maken maar vermeld dan tenminste een bezorgtijd zodat ik niet 3 hele dagen zit te wachten. (Overigens was de UPS bezorger zelf erg aardig).
Bedankt voor de review.
Vanwege vele problemen met PostNL zijn wij kort geleden overgestapt naar UPS en door de slechte ervaringen met zoekgeraakte en beschadigde zendingen hebben wij er bewust voor gekozen om PostNL niet meer als optie aan te bieden.
Erg vervelend om te horen dat jouw ervaring met UPS niet naar wens is. Ondanks dat wij hier geen invloed op kunnen uitoefenen toch onze excuses.
Wel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en diensten.