AlgemeenProduct staat op de site van TVReus niet echt duidelijk omschreven, maar via de site van de fabrikant de gegevens opgehaald.
KlantenserviceDe tv is net na 2 jaar kapot gegaan. Diverse inbrandingen op het scherm. TVreus doet niks en komt (wettelijke verplichtingen) niet na. In eerste instantie hebben ze mij direct doorverwezen naar LG. Deze konden op deze manier niks voor mij betekenen . TVReus is de verkopende partij en daarmee verantwoordelijk. Ik ben er nu ruim een jaar mee bezig en niks opgeschoten. Ik heb daarom 3 reële voorstellen voor een oplossing bij TVReus neergelegd, waarbij ik bereid was om bij te betalen bij de oplossing (terwijl ik eigenlijk recht heb op gratis reparatie). Deze werd eerst geaccepteerd, maar daarna van tafel geschoven. Ik kan nu 20 euro korting krijgen op een nieuwe tv, terwijl de tv waar het om gaat € 1.800 kostte en dus na ruim 2 jaar gebreken vertoont. Ik ga het nu op een andere manier aanpakken met juridische hulp. Ik sta sterk heb ik vernomen van juristen, maar dit kan wel een tijd duren. Dit is voor mij geen probleem. Maar ik wil mensen hiervoor wel waarschuwen. U kunt beter uw product ergens anders kopen als u service wilt. Helaas kom ik dezelfde ervaringen bij dit bedrijf tegen op internet en ben ik niet de enige.